Takläggare Södermanland

Vi lägger tak i hela länet | 019-58 02 23

Takläggare Nyköping

Din takläggare i Nyköping

Välkommen till din takläggare i Nyköping. Vänder du dig oss får du tillgång till breda kunskaper när det handlar om takläggning. Vi lägger taket på ditt hus som en totalentreprenad och kan även sköta takservice, snöskottning och taksäkerhet om så önskas.

Vi lägger tak i tegel, betongtegel, plåt och papp – alltid med samma tåliga material och höga hantverkskunnande. Kontakta oss redan i dag om du är i behov av ett nylagt tak – vi kommer gärna på besök för en kostnadsfri inspektion av ditt objekt.

Ett brett utbud tjänster inom tak

Vi utför ett brett utbud takarbeten i Nyköping och hela Södermanland samt Stockholm. Vi strävar alltid efter att uppnå en helhet där våra kunder upplever en delaktighet och trygghet. Vi vidareutbildar oss kontinuerligt och har kunskaper om de senaste teknikerna samtidigt som vi är bekväma med svensk tradition inom takläggning.

Vi engagerar oss alltid till hundra procent i alla takprojekt– att du som kund är nöjd är alltid det viktigaste. Osäker? Hör gärna av dig till oss för referenser – nöjda kunder är alltid den bästa reklamen.

Snöröjning, takskottning, taksäkerhet

Vi lägger allt från tegel till plåttak och utför tilläggstjänster som plåtarbeten, taksäkerhet och snöröjning av taket. En av våra främsta specialiteter när det handlar om takläggning är låglutande tak där det passar bäst me papptak och takduk, Här berättar vi mer om dessa tak.

Papptaket har tyvärr sedan gammalt ett lite sämre rykte. Anledningen är att papptak för sällan höll mindre bra kvalitet och ofta läckte in. Men dagens papptak håller en helt annan kvalitet och behöver ingen extra förstärkning – rätt installerat så kan ett kvalitativt papptak klara sig länge på ett tak med svag lutning.

Här är några av de främsta med att lägga papptak:

• De är mycket prisvärda. Även om du väljer att använda den dyraste varianten av helsvetsad gummiduk så är det mycket billigare än andra taktyper.

• Hållbarheten är ett annat starkt argument för att använda papptak. I förhållande till den låga kostnaden har det en mycket lång livslängd. Om man tar hand om taket enligt instruktionerna så kan man ha taket i gott skick i 30 år.

• Papptak passar bäst för hus med lägre lutning, Därför passar papptak ofta bra på fritidshus och sommarstugor som ofta har lägre lutning än vanliga hus. Papptak är den enda taktyp som fungerar bra om lutningen på taket understiger fem grader.

Intresserad av ett nytt papptak eller någon av våra övriga taktjänster? Välkommen att kontakta oss för offert eller mer information redan idag. Vi ser fram emot att ge ditt hus eller fastighet ett ansiktslyft som höjer värdet och skapar en bra inomhusmiljö.

Låt oss bli din personliga takläggare i Nyköping!

En takläggare i Nyköping med kunden i fokus