Takläggare Södermanland

Vi lägger tak i hela länet

Om oss

Vi är ett finskt familjeföretag som startade 1999. Vi har etablerat oss som en av Nordens största takläggare. Nu här vi även kommit till Sverige – där vi satsar på att bli en ledande takläggare i Södermanland och hela Mellansverige.

Vårt moderbolag gör över 1000 takrenoveringar varje år och vi har över 80 erfarna och välutbildade takläggare i vår arbetsstyrka. En av våra stora styrkor är våra högkvalitativa takmaterial, som tillverkas på vår egen fabrik. Alla våra uppdrag är ansvarsförsäkrade och vi lämnar utmärkta garantier på våra tak. Säkerheten är viktig för oss – vi arbetar enligt Arbetsmiljöverkets riktlinjer.

takläggning med takfönster

Vid sidan av att lägga tak erbjuder vi även följande tjänster:

  • På TioTak kan vi hjälpa till att snygga till husfasaden. Det är lika viktigt för ett hus att ha en fräsch fasad som ett tak. På det sättet kan ditt hus vara fullgott skyddat mot väder och vind.

  • Hängrännor och andra säkerhetsprodukter. Samtidigt som vi fräschar upp ditt tak eller din husfasad så kan se över hängrännor och övriga säkerhetsprodukter. Hela hängrännor är grundläggande för ditt hus ”hälsotillstånd” då de utgör ett viktigt skydd mot problematisk fukt.

  • Byte av fönster och dörrar. Våra duktiga och allsidiga medarbetare kan hjälpa dig med fönster och dörrar. Ytterdörrar, terassdörrar och alla möjliga typer av fönster kan vi hjälpa till med. Alla våra produkter är ”Made in Finland” och håller högsta kvalitet.

 

 

Hör av dig till oss om du vill veta mer om takläggning