Takläggare Södermanland

Vi lägger tak i hela länet | 019-58 02 23

Takläggare Gnesta

En helhetsentreprenör inom takläggning

Välkommen till din takläggare i Gnesta. Vi har varit en helhetsleverantör inom tak sedan länge och har erfarenhet av alla typer av tak samt tillbehör, taksäkerhet och även snöskottning av tak.

Vi erbjuder alla våra taktjänster åt privatpersoner, landsting, kommuner, byggföretag och alla som kan tänkas vara i behov av dessa tjänster. Vi arbetar i Gnesta och hela Södermanland och Stockholm men kan även ta uppdrag på andra håll i landet.

Som helhetsleverantör av taktjänster kan vi även erbjuda takservice som håller ditt tak i god form under många år. Knyt ett takserviceavtal med oss så behöver du inte oroa dig över ditt tak – vi gör kontinuerliga undersökningar av taket och gör de lagningar och uppdateringar av ditt tak som behövs. 

En takläggare i Gnesta med kunden i fokus

Våra duktiga och erfarna takläggare i Gnesta lägger tak i tegel, plåt och papp. Dessutom utför vi plåtarbeten, installerar taksäkerhet och snöröjer tak med mera. Hos oss får du garanterat fullservice när det handlar om tak!

Här berättar vi mer om vad vi kan erbjuda när det handlar om tegeltak.

Vi har lång erfarenhet av takpannor i såväl traditionellt tegel som betong, taktyper som passar bäst på lutande tak. Vi kan även utföra mindre servicearbeten på tak av tegel- och betongpannor.

Tegel och betong populära takalternativ

Tegel och betongtegelpannor är ett av de vanligaste och populäraste alternativen när man ska byta tak på villor och hus. Det finns många skäl att låta våra takläggare renovera ditt gamla tegeltak. Det kanske är slitet av åratal av regn och blåst, det kanske är fuktskadat eller så vill du bara ha ett nytt, snyggt och fräscht tak med ett nytt utseende.

Tegel och betongpannor är populära av flera anledningar. Teglet är vackert med sin naturliga look och blir bara snyggare med åren och det är enkelt att skapa en unik stil. Tegelpannor håller länge och är enkla att reparera. Ett tegeltak som sköts på ett korrekt sätt kan hålla så länge som hundra år.

Betong allt vanligare på svenska tak

Betongtegel har blivit allt vanligare på senare år. Några av fördelarna med denna taktyp är att det väger mindre och går att färga i en mängd olika kulörer. Men det blir mycket tyngre av regn och det är viktigt att taket är rätt konstruerat för att klara av denna belastning. Idag går det att anpassa sitt tegeltak så att man får precis den form och färg som man behöver.

Oavsett vilken typ av tak du väljer så kan du vända dig till oss – din takläggare i Gnesta. Vi strävar alltid efter att nå en lyckad helhet där kunden upplever delaktighet och trygghet i hela projektet. Låt oss utföra din takläggning i en väl utförd totalentreprenad. Vi erbjuder kostnadsfri inspektion och offert och lyssnar noga på dina önskemål. Välkommen att kontakta oss redan i dag så återkommer vi så fort som möjligt.

Plåt eller tegel – vi lägger alla sorters tak med kvalitetsgaranti